SOLICITĂ SCUZE

Solicită-i și tu lui Șerban Nicolae să-și ceară scuze pentru declarația inacceptabilă pe care a făcut-o.

Şerban Nicolae a afirmat luni că partizanii anticomunişti din munţi au slăbit capacitatea de apărare a României şi că acţiunea lor a fost îndreptată împotriva intereselor ţării, adăugând că încercarea de schimbare a stăpânului sovietic cu stăpânul american nu era cu nimic mai bună.

Declaraţiile lui Şerban Nicolae, făcute în cadrul Comisiei Juridice din Senat, nu doar că insultă cu bună ştiinţă memoria nenumăraţilor luptători care au ales rezistenţa anti-comunistă chiar cu preţul vieţii, dar reprezintă şi un fals istoric grosolan, după reţetele  sovietice. Fostul consilier al  lui Ion Iliescu pare să uite că regimul comunist a fost condamnat oficial de Preşedinţia României şi declarat drept ilegitim şi criminal.

Vom transmite solicitarea de a-și cere scuze, alături de semnăturile online primite, la Cabinetul Senatorial al acestuia.


SOLICITARE

Stimate domnule Șerban Nicolae, senator al României pe mandatul 2016 - 2020,

Prin prezenta vă solicităm să vă cereți scuze public pentru afirmațiile revoltătoare și inacceptabile cu privire la rolul pe care l-au avut partizanii români în istoria neamului nostru.

În cazul în care refuzați acest lucru, vă cerem demisia din Parlamentul României!

2 SEMNATURI
1,000 semnaturi

Ești de acord să susții PACT cu semnătura ta?