SCOALA POLITICA

Academia de lideri

O data pe an, PACT organizează pentru toți pactiștii o școală politică de vară în cadrul căreia, aceștia sunt expuși la unii dintre cei mai mari specialiști în domeniu. Sunt abordate subiecte precum:

  1. Metoda PACT
  2. Construirea și redactarea de politici publice.
  3. Comunicare
  4. Strategie politică
  5. Filosofie politică

... dar și altele ...


În acest an, PACT oferă acces preferențial pactiștilor, la un curs fanion al excelenței academice și profesionale: Steve Jarding, profesor la Universitatea Harvard și deținător al titlului „Profesorul Anului 2016” și totodată unul dintre cei mai mari experți în comunicare strategică și relații publice, va fi prezent la ediția 2017, la București, pentru un workshop de o zi.


Cu această ocazie, pactiștii vor avea ocazia să își definească, să dezbată și să își dezvolte abilitățile de lideri autentici. De la cel mai bun.

Steve Jarding este cunoscut ca o autoritate a managementului campaniilor electorale și a oferit consultanță în Asia, Africa, America de Sud și Europa, fiind recunoscut ca cel care câștigă acolo unde nu e posibil. Financial Times a publicat un articol amplu despre metodele lui Steve. Este co-autor al cărții “Foxes in the Henhouse.”


Steve-Jarding.jpg


 Evenimentul este organizat de către RISE CONSORTIUM.

DETALII AICI

ÎNSCRIERE

Dacă nu dorești să participi, în acest an, la Academia de Lideri PACT, dar dorești să produci o schimbare în statul român, poți face următorii pași concreți:

1. SUSȚINE PACT CU O SEMNĂTURĂ!

Cu cât strângem mai multe semnături, cu atât avem o voce mai puternică.

2. Te înregistrezi aici pentru a primi noutăți despre activitatea PACT.

Astfel, ești printre cei care duc mesajul nostru mai departe, iar la următoarele alegeri, obținem mai multe voturi. 

3.  Devii pactist.

Poți alege să ai chiar tu un rol activ în politică și să schimbi statul român.