Salvați Palatul Simion Gheorghiu

PACT pentru România este o platformă civică și politică a comunităților locale din țară și din diaspora. Grupul local PACT pentru Galați inițiază această petiție online pentru salvarea unei clădiri emblematice, uitată de autorități. 

Obiectivul nostru este de 3.000 de semnături online pe care, dacă reușim să le strângem, ne propunem să le concretizăm într-o Hotărâre de Consiliu Local.

SEMNEAZĂ!

Palatul Simion Gheorghiu este un simbol al Galațiului, lăsat în paragină. Reabilitarea acestuia ar costa câteva milioane de Euro, bani de care Primăria Galați dispune. În același timp, prioritățile Primăriei sunt cu totul altele: talcioc, pomeni electorale, asfaltarea unor străzi, centrale termice gratis, birouri ale birocraților cu lifturi panoramice, fântâni arteziene și alte cheltuieli inutile.

Reabilitarea Palatului Simion Gheorhiu ar reprezenta o oportunitate de reînviere a zonei istorice gălățene, de înființare a unui spațiu al creativității sau al firmelor start-up, a unui spațiu al comunității noastre, administrat chiar de către comunitate, cât și o reînviere a unui ethos local.

Primăria a comandat o expertiză a clădirii dar deși aceasta ar fi trebuit să fie finalizată imediat, rezultatul trenează.

Cerem reabilitarea urgentă și completă a Palatului Simion Gheorghiu în următorul exercițiu bugetar, cu ajutorul fondurilor publice care pot fi alocate imediat, prin Hotărâre de Consiliu Local.

Who's signing

Buliga - Bălan Mihaela
Lefter Gheorghe
Dica Alexandra
Bertea Carmen
Irimia Cezar
Birda Aurelian
Ionut Condrea
Cristea Roxana Mihaela
Banu Laura
Diaconu Andreea
Nita Dan
Diaconu Eusebiu
Pamfile Diana
micu grigore
Burlan Dan
Lavric Andrei
Bodea Valentin
Nastase Petrica
Antofi Alexandra Mihaela
Mihnea Dragos
Nedelcu Alexandru
Nicolaide Rares-Mihai
Mihai Corina Andreea
Eni Alexandra
Anghel Maricela
Popa Ionut
Dorobat Dan-Theodor
Irimia Cezar vlad
272 SEMNĂTURI
3,000 SEMNĂTURI

Ești de acord să susții reabilitarea Palatului Simion Gheorghiu cu semnătura ta?