PACT plantează în România

PACT plantează în România

 planteaza_2.jpgCum vă imaginați o dimineață senină de sâmbătă? Ar putea fi petrecută acasă, alături de familie, cu o carte și o ceașcă de ceai cald... sau, și mai bine, ar putea fi petrecută în natură, în aer liber, alături de membrii PACT. Sâmbătă, 2 aprilie, am făcut un Pact cu natura și cu oameni veniți din toată România și am mers la Moara Vlăsiei, județul Ilfov, pentru a planta sute de puieți de stejar, corcoduș sălbatic și frasin. Un gest aparent simplu, dar de impact, a reușit să reînnoiască o mică parte a naturii și să lege prietenii durabile.

Astfel, am petrecut o zi specială alături de oamenii minunați din PACT și mulți alții, veniți din toată România - persoane cu nevoi speciale, copii de la centre de plasament, persoane de vârsta a treia, tineri în spirit și cu dorință de implicare. Am plantat vlăstari pentru viitor și ne-am pus speranțele într-un mediu mai bun, mai curat pentru generațiile care vor veni după noi. Există cel puțin o asemănare între acțiunea de plantare de sâmbătă și ceea ce facem noi prin Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor, împreună cu dumneavoastră! Și noi, cei din comunitatea PACT, am plantat și vom mai planta în toată România semințele unui viitor al prosperității, compasiunii și înțelegerii între oameni.


Aceasta este esența responsabilității sociale. Totodată, PACT promovează responsabilitatea individuală și colectivă față de protecția mediului, având convingerea că resursele României trebuie valorificate cu grijă de către fiecare generație, în interesul țării. PACT acționează pentru o Românie responsabilă.

planteaza_1.jpg

planteaza_2.jpg

planteaza_4.jpg

Fii primul care comentează

Vă rugăm să vă verificaţi email-ul pentru a vă activa contul.