PACT la puterea a 3-a

PACT la puterea a 3-a

12669414_920531328067221_2613016853311662315_n.jpg

Punem mereu mai presus de orice interesul cetățenilor României, pe care îi reprezentăm cu integritate, competență și dăruire. Acționăm pentru a face din România țara pe care ne-o dorim cu toții și un aliat de încredere al partenerilor noștri externi. Ascultăm vocile celor care ne sprijină, dar și vocile celor care nu ne susțin. Promitem că nu-i vom dezamăgi pe cei care cred în noi, cetățeni ai României din țară și din diaspora. Credem în democrația reprezentativă și participativă. Aceasta este singura cale pentru România democratică, dezvoltată și demnă.

Propunem un Pact între toți românii: să ne angajăm să ne implicăm în societate pentru cetățenii acestei țări și pentru România. Votul are valoare și se dă celor care îl merită. Implicarea civică și dorința de a face bine pentru alții sunt valori fundamentale într-o societate modernă, bazată pe respectarea legilor, o societate care îi răsplătește pe cei merituoși, îi sancționează pe cei incorecți și totodată are grijă de cei nevoiași, asigurând acces echitabil la oportunități. Dincolo de orice ne separă ca persoane, suntem cu toții cetățeni ai României și parte a societății românești, pe care dorim să o încredințăm unită, prosperă și decentă celor ce vin în urma noastră.

Ne implicăm pentru că dorim să lăsăm în urmă o Românie mai bună. Respectăm cele 4 principii fundamentale ale demersului nostru: profesionalism, acțiune, comunitate și transparență. Nu acceptăm compromisuri și nu primim în rândul nostru oameni care s-au compromis. Oportunismul și traseismul aparțin actualei clase politice; în sistemul nostru de valori, integritatea nu se negociază. Suntem loiali Pactului nostru și rămânem uniți în jurul unui crez simplu: cetățenii pe primul loc.

Fii primul care comentează

Vă rugăm să vă verificaţi email-ul pentru a vă activa contul.