PACT a participat la avanpremiera documentarului Antreprenori Anonimi „Modele de Succes: Femeile din mediul de afaceri”

PACT a participat la avanpremiera documentarului Antreprenori Anonimi „Modele de Succes: Femeile din mediul de afaceri”

 Document_Namej_6.jpgMiercuri, 9 martie 2016, în cadrul somptuos al galeriilor Artmark din București, a avut loc lansarea celui mai recent documentar marca Antreprenori Anonimi by Bogdan Rusu, în colaborare cu Evident Media. Intitulat „Modele de Succes: Femeile din mediul de afaceri", documentarul promovează conceptul de antreprenoriat și educație non-formală, folosind exemple reale de femei de succes care pot deveni un reper în viața tinerilor români. Printre acestea se numără Manuela Plăpcianu, CEO Artmark, Nicoleta Schroeder – UBER România, Ana Maria Andronic, DLA Piper Romania și co-fonfator Venture Connect, Anda Cristina Radu – co-fondator Colorimetrix și membru al Platformei Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT). 

Proiectul social „Antreprenori Anonimi” a fost conceput de către dl. Bogdan Rusu, MBA , in continuare Managing Partner al initiativei, ca un vehicul de promovare al elementelor esentiale care stau la baza tuturor afacerilor de succes. Utilizând materiale video originale, de înaltă calitate și bazându-se pe conceptul „Content Based Advertising” pentru a se finanța, Antreprenori Anonimi prezintă documentare incitante, conecteându-i pe utilizatori la surse remarcabile de educație, training și oferindu-le acces la consultanță, mentorat, servicii si produse B2B, prin intermediul partnerilor.

Bogdan Rusu declară că: „În acest episod 3, vom explora poveștile unor femei remarcabile din mediul de afaceri românesc, pentru că este foarte important ca tinerii să înțeleagă corect egalitatea la șansă în mediul profesional și realitățile de la noi din țară. Acest subiect nu este acoperit de către media convențională decât foarte rar și, de cele mai multe ori, în context negativ.”
Proiectul este realizat și susținut de către Bogdan Rusu Consulting Services, o companie de cosultanță în afaceri pentru companii tinere și IMM-uri, în colaborare cu Evident Media, firmă de producție video, reprezentată de fondatorul acesteia, dl. Mihai Buga.

Mihai Buga declară faptul că „am reușit să primim confirmarea din partea invitaților noștri din proiectul "Antreprenori Anonimi" a faptului că, în societatea românească se simte acut lipsa de persoane-model, îndeajuns de vizibile. Prin inițiativa noastră, ne propunem să restabilim echilibrul și să arătăm nu doar că astfel de oameni există, ci și că reușesc, la un nivel înalt, să facă business și să se afirme ca profesioniști în domeniul lor. Optimismul și determinarea lor se poate observa cu ușurință în materialele noastre.”

"Proiectul nostru nu se adresează doar antreprenorilor, ci tuturor persoanelor care sunt capabile să își asume responsabilitatea în orice fac și care au abilitatea să conducă oameni și proiecte, să ducă la bun sfârșit o inițiativă. Aceste trăsături sunt vitale atât în antreprenoriat cât și ca angajat într-o companie" a completat dl. Rusu.

Document_Namej_1.jpg

Document_Namej_6.jpg

Document_Namej_12.jpg

Document_Namej_16.jpg

Fii primul care comentează

Vă rugăm să vă verificaţi email-ul pentru a vă activa contul.