PACT pentru Educație


PACT SPUNE LUCRURILOR PE NUME


Semnează și tu pentru o nouă grădiniță în Sectorul 6!

Construirea unei grădinițe și/sau creșe pe Strada Cernișoara nr.30, sector 6, București

De ce este important?

Este cunoscut faptul că la ora aceasta numărul grădinițelor și creșelor din sectorul 6 - București (și nu numai) este mult mai mic decât cel al copiilor înscriși iar cele care există sunt supraaglomerate, în fiecare an părinții chinuindu-se să prindă un loc la o instituție de stat, iar în anumite situații chiar apelează la rude pentru a-și muta domiciliul sau la atenții (șpăgi) pentru a prinde un loc.

Ministerul Educației analizează în prezent „posibilitatea" de a modifica Legea educației pentru a introduce obligativitatea înscrierii copiilor la grădiniță. Înainte de această obligativitate, Ministerul Educației trebuie să pună la dispoziție baza materială a învățământului, adică spațiile pentru procesul de educație pe care doresc să-l facă obligatoriu.

Din informațiile Digi24.ro, Primăriei Municipiului București vrea să ofere gratuit Protoieriei Sectorului 6 acest teren pentru construirea unei biserici. În acest sens propunem atât Primăriei cât și Protoieriei Sectorului 6 se ia în considerare o astfel de investiție în folosul comunității.

Who's signing

Ochia Geta
Nastasie Luminita
Moise Andreea
Lupu Maria Madalina
Fuica Anca
Radu Alexandra
Georgescu Marinela Adela
Sârbu Veronica
Cirstenoiu Raluca
Dumitru Aurelia
Tanasa Alina
65 SEMNATURI
3,000 SEMNATURI

Ești de acord să susții un PACT pentru Educație cu semnătura ta?

40 reacţii