PACT pentru Educație


PACT SPUNE LUCRURILOR PE NUME


Semnează și tu pentru o nouă grădiniță în Sectorul 6!

Construirea unei grădinițe și/sau creșe pe Strada Cernișoara nr.30, sector 6, București

De ce este important?

Este cunoscut faptul că la ora aceasta numărul grădinițelor și creșelor din sectorul 6 - București (și nu numai) este mult mai mic decât cel al copiilor înscriși iar cele care există sunt supraaglomerate, în fiecare an părinții chinuindu-se să prindă un loc la o instituție de stat, iar în anumite situații chiar apelează la rude pentru a-și muta domiciliul sau la atenții (șpăgi) pentru a prinde un loc.

Ministerul Educației analizează în prezent „posibilitatea" de a modifica Legea educației pentru a introduce obligativitatea înscrierii copiilor la grădiniță. Înainte de această obligativitate, Ministerul Educației trebuie să pună la dispoziție baza materială a învățământului, adică spațiile pentru procesul de educație pe care doresc să-l facă obligatoriu.

Din informațiile Digi24.ro, Primăriei Municipiului București vrea să ofere gratuit Protoieriei Sectorului 6 acest teren pentru construirea unei biserici. În acest sens propunem atât Primăriei cât și Protoieriei Sectorului 6 se ia în considerare o astfel de investiție în folosul comunității.

Who's signing

16 SEMNATURI
3,000 SEMNATURI

Ești de acord să susții un PACT pentru Educație cu semnătura ta?

4 reacţii