IMPLICARE LOCALĂ

APASĂ AICI pentru lista grupurilor PACT din România și din străinatate.

SUSȚINE PACT CU O SEMNĂTURĂ!

Orice politică este, de fapt, locală, pentru că efectele sale sunt locale, la nivelul cetățeanului.

De aceea, proiectele și evenimentele PACT sunt organizate de grupuri locale. Aici poți vedea activitatea grupurilor PACT și te poți alătura sau chiar înființa un GRUP PACT.

Pentru a face parte dintr-un GRUP PACT sau a înființa unul, trebuie să te înregistrezi pe site și să completezi forumularul de adeziune.

Dacă nu dorești să devii pactist, dar dorești să participi la evenimentele publice organizate de PACT, atunci este suficient să te abonezi la site și să consulți proiectele de mai jos.

 • Tuesday, July 17, 2018 at 12:00 PM până la July 22, 2018 · €256.00 EUR
  BRAȘOV în Brasov, Romania

  Academia Lideri pentru viitor 2018

  Participarea la Academia „Lideri pentru viitor” este o experienţă transformaţională pentru cei care vor să-şi lase amprenta asupra comunităţii din care fac parte, să aibă un impact asupra viitoarelor generaţii şi să redescopere noi resurse în ei înșiși. Astăzi, lumea suferă profunde modificări de paradigmă şi doar istoria va consemna dacă ceea ce urmează ne aşază pe o direcţie bună. Doar cei care vor fi echipaţi cu cunoştinţele, competenţele, atitudinile şi valorile de lider vor putea să-şi asume un rol activ în trasarea acestei direcţii, altfel vor rămâne doar spectatori ai schimbărilor care vor urma.

 • Friday, August 10, 2018 at 07:00 PM până la August 11, 2018 · 388 răspunsuri
  Guvernul Romaniei în Bucharest, Romania

  Diaspora acasă

  Dragnea închide granițele, că venim vreo 3 milioane!!!

  #DiasporaAcasa

  #10August

  #PiațaVictoriei

   

  Detalii eveniment