Conferinţă de Presă: Anunţul oficial al strategiei PACT privind alegerile locale

Conferinţă de Presă: Anunţul oficial al strategiei PACT privind alegerile locale

IMG_7196.jpg

Vineri, 18 martie 2016, orele 10:00, va avea loc o conferinţă de presă a Platformei Acţiunea Civică a Tinerilor, la sediul formaţiunii (Strada Stanislav Cihoschi, nr. 7). Vor fi discutate mai multe subiecte: campania Candidezi ca un hoţ”, soluţiile PACT la problema spaţiilor verzişi scrisoarea deschisă adresată AEP privind campania electorală începută de unele partide politice şi politicieni înainte de termen.

Totodată, în cadrul conferinţei de presă, PACT va anunţa lansarea unui proiect fără precedent în politica românească, în perspectiva alegerilor locale din acest an. PACT va comunica oficial strategia politică pe care o va avea pentru scrutinul din 5 iunie şi primele detalii legate de candidaturile pentru alegerile locale.

 

PACT este o platformă politică de centru, care îşi asumă misiunea de a reda România cetățenilor ei pentru a construi împreună o țară în 3D: România democratică, dezvoltată și demnă. PACT militează pentru responsabilizarea și implicarea cetățenilor în formularea și punerea în practică a soluțiilor de dezvoltare, într-un cadru de dialog pragmatic și axat pe nevoile comunității. Proiectul de țară asumat de PACT este atingerea într-o generație a nivelului mediei UE pentru toți indicatorii fundamentali de dezvoltare.

Fii primul care comentează

Vă rugăm să vă verificaţi email-ul pentru a vă activa contul.