Conferința de presă din cadrul lansării PACT pentru Neamț - un îndemn la implicare!

Conferința de presă din cadrul lansării PACT pentru Neamț - un îndemn la implicare!

12669414_920531328067221_2613016853311662315_n.jpg

Lansarea filialei PACT pentru Neamț de duminică, 6 martie 2016, a reprezentat, în primul rând, un apel la implicare, la schimbarea mentalității și la spargerea stereotipurilor.

Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor are o orientare politică de centru și militează pentru responsabilizarea și implicarea cetățenilor în formularea și punerea în practică a soluțiilor de dezvoltare, într-un cadru de dialog pragmatic și axat pe nevoile comunității. 

Pactul pentru România este un angajament ferm al societății pentru compentență, curaj și recâștigarea speranței. Dacă dorim ca lucrurile să se schimbe în bine, trebuie să ne asumăm implicarea în arena publică. De 26 de ani suntem păcăliți de cei care ne cer votul și încrederea, fără să recunoaștem un adevăr simplu: acela că un politician se gândește numai la următoarele alegeri, pe când un lider se gândește la următoarele generații. România are nevoie de lideri, iar liderii se află în fiecare dintre cetățenii acestei țări. 

Mai jos veți găsi înregistrarea integrală a conferinței de presă de la lansarea PACT pentru Neamț. Mulțumim publicației online ZiarPiatraNeamt.ro pe această cale! 

Fii primul care comentează

Vă rugăm să vă verificaţi email-ul pentru a vă activa contul.