Candidez.eu - 3 zile de pregătire politică marca PACT

Candidez.eu - 3 zile de pregătire politică marca PACT

Training_ziua_2_a.jpg

„Avem nevoie de candidați implicați, nu de politicieni de meserie!”

Pe 1 aprilie 2016, la sediul central PACT din București, s-au deschis porțile primului curs de comunicare politică destinat candidaților independenți, training susținut de către experții Platformei Acțiunea Civică a Tinerilor. 

De ce Candidez.eu și care este miza? La începutul anului, atunci când am lansat oficial Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor, ne-am luat angajamentul de a reda cetățenilor România democratică, dezvoltată și demnă. Politica PACT înseamnă politica pentru cetățeni și alături de cetățeni, cu proiecte care pun în centrul activității dezvoltarea continuă a comunității. Candidez.eu este răspunsul PACT la nevoile cetățenilor care timp de 26 de ani au stat departe de politică și care au realizat că prezentul le-a fost furat, dar viitorul poate fi al lor și mai ales al copiilor lor, dacă aleg să se implice.

De-a lungul celor trei zile de training, i-am cunoscut pe viitorii candidați, am interacționat cu ei și am identificat potențialul acestora, pentru a le putea oferi susținere deplină. Politica, așa cum am mai spus, este despre cetățeni, nu despre politicieni, iar implicarea politică presupune, în primul rând, încheierea unui pact cu locuitorii comunității în care își desfășoară aceștia activitatea.  

Trainingul Candidez.eu a prezentat rolul comunicării în politică, modul candidaților de a-și prezenta programul în fața alegătorilor și relaţia dintre sistemul politic şi mass-media. Mai mult, campania Candidez.eu nu se oprește aici. Prin intermediul platformei Candidez.eu, PACT pune în continuare la dispoziție candidaților selectați toate resursele necesare (infrastructură, training, documente legislative) pentru a beneficia de un start de succes în campania electorală. De asemenea, Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor se implică în susținerea candidaturilor independente și pe listele PACT din partea tuturor celor care aleg să intre în competiția electorală din iunie 2016.

De ce facem toate aceste lucruri? Deoarece România merită mai mult! Iar politicienii din ultimii 25 de ani vor avea o mare surpriză: puterea lor e în mâinile noastre, iar noi ne-am săturat de ei. E timpul acțiunii! E timpul să redăm României șansa viitorului pe care îl merită și să recâștigăm speranța în ziua de mâine.

Mergem înainte, împreună!

Training_ziua_2_a.jpg

Training_ziua_2_e.jpg

Training_ziua_2_f.jpg

Fii primul care comentează

Vă rugăm să vă verificaţi email-ul pentru a vă activa contul.