APARIȚII PACT ÎN PRESĂ

Vă rugăm să vă verificaţi email-ul pentru a vă activa contul.

AMICUS CURIAE

În susținerea obiecției de neconstituționalitate ridicată de către Cătălin Hegheș și Partidul Oamenilor Liberi cu privire la a dispozițiile art. 54 alin. 2 și 3 din Legea nr. 208/2015


PRELUARE AGERPRES

Diaspora se trezește, românii din străinătate NU VOR SĂ PLĂTEASCĂ taxe la ANAF: ”Măiii escrocilor!”

Românii care pleacă din țară pentru perioade mai lungi trebuie să depună un chestionar la Fisc ( ANAF ) în urma căruia se stabilește dacă aceștia trebuie să mai achite impozite în România.


PRELUARE GAZETA ROMANEASCA


PRELUARE ZIARUL ROMANESC


PRELUARE AGERPRES

Comunicat de presă - PACT

Legea iliberală de inspirație putinistă privind funcționarea ONG-urilor reprezintă un grav atentat la democrația și libertatea de exprimare din România.


PRELUARE AGERPRES


PRELUARE ZIARUL DE ROMAN


PRELUARE IL24INTERNAZIONALE.IT

Un simbol al culturii românești, în pericol: SOS Teatrul Tineretului din Piatra Neamț

PACT a luat act cu dezamăgire de situația regretabilă în care a ajuns una dintre instituțiile-etalon ale culturii românești: Teatrul Tineretului din Piatra Neamț.


PRELUARE AGERPRES


PRELUARE VESTEA.NET


PRELUARE PRESAONLINE.COM

PACT: Ionuț Mișa minte

PACT îl acuză pe ministrul Finanțelor, Ionuț Mișa, că a mințit atunci când a afirmat că dacă un angajator privat dorește să reducă salariul unui angajat, poate să facă acest lucru.


PRELUARE AGERPRES


PRELUARE ZIARUL DE IASI


PRELUARE PRESA LOCALA

Șerban Nicolae jignește adevărații eroi români și falsifică istoria națională.

Șerban Nicolae a afirmat luni că partizanii anticomuniști din munți au slăbit capacitatea de apărare a României și că acțiunea lor a fost îndreptată împotriva intereselor țării, adăugând că încercarea de schimbare a stăpânului sovietic cu stăpânul american nu era cu nimic mai bună.


PRELUARE AGERPRES


PRELUARE DCNEWS

PACT: AGERPRES, SRR și TVR sunt instituții profesionale, nu politice

Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT) subliniază că AGERPRES, Serviciul Român de Radiodifuziune și Televiziunea Română sunt instituții profesionale, nu politice, iar "intenția îngrijorătoare de a le acapara politic" ar înscrie România "pe o listă rușinoasă de regimuri iliberale".


PRELUARE AGERPRES

Se pregătește terenul pentru un nou 'tun'. Compania Electrica, preluată ostil de gașca de la ALDE

'PACT urmărește cu foarte multă îngrijorare ceea ce se întâmplă la compania Electrica, unde un grup de la ALDE aflat vremelnic la guvernare își bate joc de drepturile miilor de acționari ai societății, persoane fizice și juridice. Este un abuz să accepți candidați peste termenul limita și o totală lipsă de bun simț să propui oameni lipsiți de pregătire profesională, care răspund unui singur criteriu: loialitatea față de 'lider' și de partid!


PRELUARE AGERPRES


PRELUARE THE EPOCHTIMES

PACT l-a prins cu minciuna pe Dragnea: NU se poate pătrunde pe Insula Belina

Patforma Acţiunea Civică a Tinerilor (PACT) l-a prins cu minciuna pe președintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, în legătură cu accesibilitatea Insulei Belina.


PRELUARE PSNEWS


PRELUARE AGERPRES


PRELUARE ZIARE.COM


PRELUARE HOTNEWS

PACT condamnă ferm intimidarea protestelor #rezist

PACT pentru România îşi declară sprijinul necondiţionat pentru organizaţiile civice care au luat poziţie faţă de intimidarea protestelor #rezist. Acţiunile autorităţilor de a interzice accesul protestarilor în Piaţa Victoriei reprezintă un abuz grav, specific regimurilor autoritare.


PRELUARE ULTIMA-ORA


PRELUARE AGERPRES