Alături de conducătoarea noastră iubită: PACT pentru România lansează concursul “Tinere condeie”

Alături de conducătoarea noastră iubită: PACT pentru România lansează concursul “Tinere condeie”

 

În urma sprijinului popular covârşitor obţinut de programul de guvernare al Partidului Social Democrat la alegerile din 2016, s-a trecut la o nouă etapă în dezvoltarea ţării, cea a făuririi societăţii multilateral dezvoltate.


Prin votul nostru entuziast, care nu este decât vrerea naţiunii, ne dorim, în spiritul celor mai preţioase tradiţii româneşti, să celebrăm contribuţia de inestimabilă însemnătate pe care tovarăşa premier Viorica Vasilica Dăncilă o aduce la emanciparea de sub jugul statului paralel. Ştim că domnia sa pune mai presus de toate binele şi fericirea încercatului şi gloriosului nostru popor, suveranitatea României şi înălţarea ei pe trepte tot mai înalte de civilizaţie şi progres. Întrucât realizăm cât de istovitoare este lupta sa neîntreruptă împotriva abuzurilor justiţiei, noi, cei de la PACT pentru România, punem în funcţie astăzi, de Ziua Internaţională a Copilului, concursul “Tinere condeie”, adresat tinerilor fii ai patriei care vor să-i aducă un binemeritat omagiu.

Ura şi dezbinarea propagate în spaţiul public i-au învrăjbit pe români unul împotriva celuilalt chiar în anul Centenarului. Ce ne mai poate readuce împreună? Doar dulcele grai românesc, întrucât orice om îi place să citească o poezie frumoasă. Acest concurs de versuri dedicate conducătoarei de renume mondial Viorica Vasilica Dăncilă se adresează elevilor din toată România, ale căror opere ne dorim să facă înconjurul întregii Europe, din Iran până în Pakistan. Îi rugăm pe participanţi să trimită odele pe adresa: [email protected]. Cei trei privelegiaţi câştigători ai acestui exerciţiu de imagine, aleşi în urma jurizări minuţioase, vor fi anunţaţi pe data de 15 iunie şi premiaţi cu volume de versuri patriotice din Epoca de Aur.

Ne manifestăm speranţa ca această iniţiativă să reprezinte începutul unei frumoase tradiţii, care va dăinui şi dincolo de anul 20-20, când doamna Viorica Vasilica Dăncilă îşi va duce la bun sfârşit mandatul de premier.

 

Sursa foto: ziarulargesenilor.ro

Fii primul care comentează

Vă rugăm să vă verificaţi email-ul pentru a vă activa contul.