Profil public

Biclea Marian 1.20pi

Activitatea lui Biclea Marian

 • signed Salvați Palatul Simion Gheorghiu 2019-08-20 19:25:21 +0300

  Salvați Palatul Simion Gheorghiu

  PACT pentru România este o platformă civică și politică a comunităților locale din țară și din diaspora. Grupul local PACT pentru Galați inițiază această petiție online pentru salvarea unei clădiri emblematice, uitată de autorități. 

  Obiectivul nostru este de 3.000 de semnături online pe care, dacă reușim să le strângem, ne propunem să le concretizăm într-o Hotărâre de Consiliu Local.

  SEMNEAZĂ!

  272 SEMNĂTURI

  Palatul Simion Gheorghiu este un simbol al Galațiului, lăsat în paragină. Reabilitarea acestuia ar costa câteva milioane de Euro, bani de care Primăria Galați dispune. În același timp, prioritățile Primăriei sunt cu totul altele: talcioc, pomeni electorale, asfaltarea unor străzi, centrale termice gratis, birouri ale birocraților cu lifturi panoramice, fântâni arteziene și alte cheltuieli inutile.

  Reabilitarea Palatului Simion Gheorhiu ar reprezenta o oportunitate de reînviere a zonei istorice gălățene, de înființare a unui spațiu al creativității sau al firmelor start-up, a unui spațiu al comunității noastre, administrat chiar de către comunitate, cât și o reînviere a unui ethos local.

  Primăria a comandat o expertiză a clădirii dar deși aceasta ar fi trebuit să fie finalizată imediat, rezultatul trenează.

  Cerem reabilitarea urgentă și completă a Palatului Simion Gheorghiu în următorul exercițiu bugetar, cu ajutorul fondurilor publice care pot fi alocate imediat, prin Hotărâre de Consiliu Local.

  Adaugă SEMNĂTURI